Wij zijn Magnetic Healthcare! Na veel zoeken om mens en dier nog meer te helpen, hebben wij uiteindelijk gevonden wat we misten: magneet-producten. Om zowel mens en dier goed in balans te laten zijn, kunnen de producten van Magnetic Healthcare een fijn hulpmiddel zijn.

Alixia

Mijn naam is Alixia Hodge. Ik ben al 15 jaar natuurgeneeskundige voor dieren (Healthy Pet) en al meer dan 25 jaar rij-instructrice.

Mijn specialiteit is ruiter en paard zoveel mogelijk in balans te krijgen op een vriendelijke manier met respect voor mens en dier. Ook kun je bij mij terecht voor revalidatie voor het paard en begeleiding van de eigenaar en/of ruiter.

Audrey

Mijn naam is Audrey van der Holst en heb al vele jaren paarden in mijn leven. Als tiener heb ik bij een manege leren rijden, waarna er na een paar jaar een eigen paard kwam. Inmiddels zijn we een paar decennia verder en ook een paar paarden verder. Waarbij ik veel geleerd heb van diverse mensen over huisvesting, voeding en verschillende rijstijlen en technieken.

Bij het paard dat nu een groot deel van mijn leven uitmaakt, heb ik het plezier dat Alixia mij al een aantal jaren lesgeeft. Als de ruiter in balans is, komt het paard ook makkelijker in balans. Dit is de rode draad in de lessen.


Alixia Hodge (links) & Audrey van der Holst (rechts)
Foto’s: Β© Tamaar fotografie

Geïnteresseerd in onze magneet-producten? Bekijk het volledige assortiment in de webshop!