Revalidatie is een medische term die herstel betekent, of letterlijk: weer valide worden; bijvoorbeeld na een ongeval, ziekte of medische ingreep zoals een operatie. Het revalidatieproces kan behoorlijk ingewikkeld zijn en zowel lichamelijke als psychische aspecten omvatten.

Waardevol bezit

Als paardeneigenaar heeft u een bijzondere band met uw dier. Uw paard is een waardevol bezit. Daarom wilt u de beste behandeling wanneer het gaat om de gezondheid van uw paard. Veel paarden zijn helaas geblesseerd en als eigenaar wil je dan ook het beste wat je je paard kunt bieden om te helpen. Hier kunnen onze magneet producten hulp bieden. Zowel als ondersteuning voor training of wedstrijd of buitenrit of als er bij vervoer stress ontstaat of gewoon om de algehele gezondheid te verbeteren.

Ook als u zelf of andere dieren even een steuntje nodig heeft kunnen wij u daarmee hepen met onze Magnetic Healthcare-producten. Als u op zoekt bent naar een totaal product dan raden wij u aan om onze mooie en fijne halsdeken te nemen; zowel in de winter als in de zomer te gebruiken omdat het gemaakt is van een goede kwaliteit lucht doorlatend materiaal.

Gespecialiseerde producten

De Atlasband deze werkt op het atlasgebied van het paard (achter de oren) maar kan ook los op het lichaam gebruikt worden. Deze band kunt u ook zelf gebruiken op de onderrug of daar waar u pijn heeft.

Voor honden kan deze band ook gebruikt worden. Als de hond ligt kunt u deze op de rug neerleggen of naast de hond als dat prettiger is.

De Voorhoofdband is kleiner en dunner dan de atlasband en is zoals de naam al zegt voor het voorhoofd maar kan ook los over het lichaam gebruikt worden. Ook deze band kan voor mens en andere dieren gebruikt worden. Voor hond of kat wordt er desgewenst een ring bij geleverd, zodat u er een halsband van kan maken.

Onze andere producten, zoals de springschoenen, peeslappen, kniebeschermers, kogelbeschermer en de hakbeschermer, kunt u terugvinden in de webshop.

Categorie(Γ«n): Informatie

Geïnteresseerd in onze magneet-producten? Bekijk het volledige assortiment in de webshop!