Magneetveldtherapie beïnvloedt de elektrisch geladen deeltjes van de celwand en stimuleert zo de bloeddoorstroming. Het resultaat hiervan is dat afvalstoffen beter worden afgevoerd en er meer zuurstof wordt toe gevoegd.

Statische magneetveldtherapie

Door de geleidelijke werking kunt u magneetproducten langdurig en zonder risico gebruiken. De resultaten zijn over het algemeen heel goed, hoewel ook voor deze vorm van therapie geldt dat er dieren zijn die er niet voldoende op reageren. Net als bij andere alternatieve therapieën geldt ook voor magneetveldtherapie dat de diagnose juist moet zijn. Raadpleeg in geval van twijfel hierover uw dierenarts.

Magneetveldtherapie

Eén van de manieren waarop magneetveldtherapie kan worden ingezet is met behulp van elektrische pulsen. Met speciale apparatuur worden kleine stroomstootjes toegediend. Deze methode werkt snel en direct, maar kan uitsluitend onder begeleiding van een ervaren magneetveldtherapeut worden toegepast.

Een andere manier om magneetveldtherapie te gebruiken is met behulp van bijvoorbeeld onze magneet-producten. Dit noemt men statische magneetveldtherapie. Deze vorm werkt geleidelijk en langzaam en kunt u zelf lokaal toepassen met een magneetdeken, een magneet atlasband of een van onze andere magneet-producten.

Al deze producten vindt u in onze webshop.

Categorie(ën): Informatie

Geïnteresseerd in onze magneet-producten? Bekijk het volledige assortiment in de webshop!